Organizator

Hendi centar "KOLOSEUM"

Osnivač BOSIFEST- a je nevladina organizacija Hendi centar "Koloseum". Predsednik Hendi centra "Koloseum" je Darko Ivić koji je ujedno i direktor Beogradskog internacionalnog filmskog festivala osoba sa invaliditetom - BOSIFEST. Hendi centar "Koloseum" osnovan je oktobra 2009. godine i radi na ostvarivanju ciljeva u oblasti razvoja i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom i njihovom integracijom u sve društvene sfere.

darko

Svojim aktivnostima Hendi centar "Koloseum" želi da ostvari viziju pravednijeg društva i ravnopravan tretman osoba sa invaliditetom. Hendi centar "Koloseum" je osnovao prvi servis psihosocijalne podrške i personalne asistencije osobama sa invaliditetom.

                                

 

Da bi se postigao ravnopravan tretman osoba sa inavliditetom neophodna je potpuna integracija OSI koja podrazumeva obezbeđivanje pristupa (rampe), rezervisanog prostora, bezbednosti, toaleta, liftova, adekvatnog radnog prostora, edukacije poslodovaca, upotreba taktilnih gazišta, brajeve azbuke i audio uređaja, smeštaja, prevoza, fakultativnih izleta, personalnih asistenata, opreme, specijalizovanih službi, stručnog osoblja, rekvizita prioriteta, šalterskih službi, povlastica, subvencija, materijalne i pravne pomoći. Uz rad na realizaciji  različitih projekata hendi centar "Koloseum" doprinosi ovom cilju.

U skladu sa ciljem, misijom i vizijom osnovan je i Beogradski internacionalni filmski festival osoba sa invaliditetom - BOSIFEST.

A- A+

POZIV VOLONTERIMA

 

plakat-2017

 

 

baner_bosifest2016

 

HendiCentarLogo

 

beograd

 

kinofest

 

logo_luce

 

dnevne-novine_baner_220x75px

 

glas-srpske

 

barcelona

 

ankaraaccessiblefilmfestival

 

bosi

bosi(1)

logo_click_alta

 

bosi(2)

 

dobrevesti

 

bosi(5)

delta_fondacija

ministarstvo

min

bgb

 

dom_omladine

parakvadvs

constantine-hotel

garni-hotel

in-hotel

 

zira-hotel

holidayinn

hyatt

hotel_park

square

grand

ac

mmm

kluni(1)

masel(1)

 

baner-srp-220x72

banerSTBbosifest2

klinika